Picnic în Târnave - Moșna
(Bio-Moșna, Moșna, România)

Bike & hike

Sâmbătă, 27 martie 2021:

10:45 - 11:00 
Întâlnire la Bio Moșna / Familia Schuster, strada Cetății 543 în Moșna. Preluare pachete de picnic cu specialități locale de sezon de la gazde. Copiii, începând cu vârsta de 7 ani, au pachet propriu. Există și o opțiune vegetariană, dacă ne scrieți un mesaj. 

11:30 Drumeție la un punct de belvedere și plimbare prin sat. Grad de dificultate de nivel ușor: 2 ore de mers pe jos dus-întors (4 km cu 100 m diferență de altitudine) cu urcări ușoare. Echipament necesar: bocanci, geacă impremeabilă și rucsac (cu loc pentru pachetul de picnic), thermos pentru ceai cald, pătură picnic. 

12:30 - 13:30 Picnic afară, în natură. Facem un foc și mâncăm împreună. 

14:00 Retur în sat și vizită la biserica fortificată. Terminăm turul din nou în curtea BioMoșna unde ne așteaptă un sirop și un desert. 

Experiența propusă este una pentru iubitorii de natură în orice anotimp. Ne mișcăm pe afară, indiferent de vreme și ne bucurăm de specialități locale de sezon. Descoperim zona satului Moșna din Podișul Târnavelor. 

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere respectiv achiziționare bilet :) Altfel nu știm pentru câtă lume să ne pregătim. 

Pentru biciliști: 
Plecare din fața gării Casei de Lângă Sinagogă (ora 09:30) Ruta pe Via Transilvania sau pe asfalt în funcție de nivelul participanților.

Biciclete de închiriat, MTB sau EBike: 
https://trailguide.ro/ - Peter Lorand 
Cei care doresc să vină cu bicicleta sunt rugați să ne transmită un e-mail la adresa contact@mytransylvania.ro 

Ghizi: Cristian Cismaru (0722396755) și Andrei Rusu 

Eveniment organizat în parteneriat cu Urban Bike Revolution, Trailguide Bazna, Colinele Transilvaniei și Asociația Județeană de Turism Sibiu. 

  • Slow Food
  • Gust Local
  • din Hartibaciu

Food and Drinks

Pachet de picnic

Pachet de picnic cu produse locale de sezon. Picnic bag with local, seasonal food.


Chefs

Lavinia Schuster

Host

Bio Moșna - Familia Schuster


Location

Bio-Moșna, Moșna, România

Bio-Moșna, Moșna, Romênia

str. Cetății 543, Mosna, Sibiu, Romania

Get directions