Banat Brunch la Sărbătoarea lavandei
(Zorani, România)

În gospodăria familiei Codrea

Program și meniu

11:00 -13:00 - Brunch în gospodărie la familia Codrea

 

Activități

13:00 - 15:00

Drumeții în lanul cu lavandă din Zorani

Drumeții la izvor la Peșa

Plimbări cu căruța trasă de cai

Drumeție la Biserica de lemn din Margina (opțional)

Plimbări cu bicicletele Eco Timiș

 
Ateliere

Atelier de opincărit cu învățătorul Ciprian Mert

Atelier de sculptură în lemn cu meșterul Eugen

 

Aperitive: pită coaptă în șpoiert; turte pe pită; brânză de oaie; brânză de vacă cu oțet; cașcaval de vacă; ouă de prepeliță cu ceapă verde; brânză cu mărar; brânză cu ceapă verde; turtă de legume murate; cârnați și carne din chiscant; sânjerece; jumere; mazăre bob; ouă fierte; crumpi părgăliți; platou cu legume de sezon – ceapă verde, ridichi; murături; slănină afumată; pită cu ou; zacuscă de vinete.

Fel principal: zeamă de tăiței pe carne afumată; sarme cu curici nou; mazăre zdrobită cu slănină friptă; varză călită cu cârnați; spanac scurt.

Desert: găluște cu brânză; scrob dulce; Buda Pesta; cornulețe; turte prin mașină.

Băuturi:

Apă; cafea; ceai rece din lavandă; sirop de lavandă; sirop de soc; sirop de tei.

Producători locali

-        -STÂNĂ LA FÂNTÂNĂ

-        -LAVANDĂ DE MARGINA

-        -TRANDAFIRI DE CURTEA

-        -EMILIA POPA

-        -MARIETA IONAȘI

Participare

120 lei adulți și copii peste 14 ani

60 lei – copii 12-14 ani

Gratuit copii sub 12 ani

Fiecare participant va primi gratuit un buchet de lavandă și un produs derivat.

Înscrieri pe www.booking.mytransylvania.ro/

 

  • Slow Food
  • Gust Local
  • din Hartibaciu

Food and Drinks

Bufet cu specialități locale și produse de sezon.


Chefs

Comunitatea locală

Chefs

Host

Familia Codrea și comunitatea locală


Location

Zorani, România

Gospodăria familiei Codrea

Sat Zorani, Comuna Margina, Județul Timiș

Get directions