Meniu și program
11:00 – 13:00
Banat Brunch în curtea Casei Ferch
Recital live la vioară
13:00 – 15:00
Tură la Muzeul Pompierilor Deta.
Vizită la Biserica Romano-Catolică
Meniu:
Salată de vinete; liptauer blând; liptauer iute; latou de legume proaspete; platou cu mezeluri și cȃrnaţi de casă; platou cu brȃnzeturi locale; salată de boeuf cu legume de casă; pȃine de casă.
Mȃncare gătită: ciorbă de fasole uscată cu costiţa afumată; gulaş în cazan din carne de vită; friptură de porc cu găluşte şi varză murată; sarmale din amestec carne porc şi vită; ardei umpluţi din amestec carne porc şi vită.
Deserturi: clătite cu brȃnză dulce, gem, jeleu de coacăze; Gugelhupf; plăcintă cu mere.
Băuturi: sirop din flori de soc; sirop de coacăze; sirop de mure(*siropurile sunt toate produse Casa Ferch); cafea.
Producători locali și ateliere
Miere de albine (Cenad); Telemea de oaie (Opătiţa);; Produse Casa Ferch Deta (gemuri/jeleuri de cireșe, coacăze și siropuri); Produse lavandă (Bobda); Lucru de mȃnă ( Variaş); Parada "broscuţelor"
Colţ de joacă pentru copii