Meniu și Program
11:00 – 13:00
Brunch cu produse locale
13:00 – 15:00 – Vizită și tur ghidat
Vizită la Biserica Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din Berini
Tur ghidat în Berini “Laleaua pestriță în arhitectura locală” – povestea florii protejate Fritilaria meleagris
Aperitive:
- Brândză dă oaie sărată
- Pită cu untură și piparcă
- Cârnaț afumat
- Cârnaț fript
- Clisă friptă
- Oauă fripce
- Răgiși
- Părădăis
- Șiapă verge
Fel principal:
- Dzamă dă părădaisă cu suși
- Borândău dă crumpi
- Păsulă zdrobită
- Sălată dă curechi acru
- Tușpaiș dă ludaie
- Crumpi cu carne în dobă
- Sos dă părădaisă
- Sos dă mărar
- Mandră
Desert:
- Tăițăi storș cu mac șî nucă
- Gălușche stoarsă
- Lacșă
- Bubuiene
- Păturată
- Cugluf
Băuturi:
- Cafea
- Apă
- Lapce cu țucor ars
- Mursă dă căpșunie
- Mursă dă soc