Brunch în gospodărie la Tanti Emilia
(Coșteiu de Sus, Romania)

"Boi pe moare cu carne": ce poate fi mai provocator, acum că a început școala și ne reapucăm de învățat? 

Răspuns: un brunch la tanti Emilia Popa în gospodărie, în Coșteiu de Sus! Acolo vă așteptăm în 17 septembrie, de la ora 11:00, la ultimul eveniment de cultură gastronomică Banat Brunch din acest an! Să învățați/gustați/experimentați! Detalii pe http://www.turismtimis.ro

Meniu și Program

11:00 – 13:00 – Brunch în gospodărie la tanti Emilia Popa

Aperitive:

-        Chiftele cu carne

-        Chiftele cu brânză

-        Pârjoale

-        Chec cu murături

-        Chec cu ouă și cartofi

-        Brânză de vacă cu oțet

-        Cașcaval afumat

-        Cașcaval murat

-        Ouă fierte

-        Roșii

-        Castraveți

-        Slănină

-        Salată de vinete

-        Salata de castraveți acri

-        Brânză dulce cu mărar și ceapă verde

-        Pâine de casă

-        Mălai

-        Pâine cu ou

-        Murături

-        Pâine cu untură

-        Zacuscă

-        Cârnați colac

-        Carne din untură

-        Pâine cu untură

Fel principal:

-        Zeamă de fasole

-        Ardei umpluți

-        Fasole scurtă cu afumătură

-        Boi pe moare cu carne

-        Fasole scurtă cu afumătură

-        Curici pargălit cu carne

-        Crumpi

-        Murături

Desert:

-        Lapte de pasăre

-        Prăjitură tăvălită

-        Cornuri cu untură

-        Turtă neagră

-        Albinuța

-        Gogoși

-        Turtă cu măr

Băuturi:

-        Cafea

-        Ceai de mentă

-        Limonadă

-        Apă

-        Sirop de tei

 

13:00 – 15:00

Tură prin sat, plimbare cu bicicletele

Popas la cariera de piatră      


Producători locali

- Stână la fântână

-  Lavandă de Margina

-  Trandafiri de Curtea

-   Producător local Marieta Ionași 

 

Ateliere

Atelier de opincărit cu meșterul înv. Ciprian Mert

Atelier de sculptură în lemn cu meșterul Eugen

Dansuri tradiționale și cântece din Banat cu Ansamblul Junii Timișului

  • Slow Food
  • Gust Local
  • din Hartibaciu

Food and Drinks

Bufet cu specialități locale și produse de sezon.


Chefs

Comunitatea locală

Chefs

Host

Comunitatea locală


Location

Coșteiu de Sus, Romania

Coșteiu de Sus, Romania

Nr. 150 - Coșteiu de Sus, Comuna Margina, Județul Timiș 
Familia 

Get directions