Programul zilei:
Sosire oaspeți&deschidere bar: 11:00 AM
11:00 - 13:00 Brunch cu bufet și specialități locale de sezon
13:00 - 15:00 Tur de fermă, plimbare prin sat & poveștile locului
15:00 - 16:00 Ateliere pentru copii și adulți
Atelier : Poveștile pajiștilor de la Cobor: tur floristic ghidat de Mihaela Sava (ecolog), pe pajiștile cu înaltă valoare naturală de la fermă, maxim 25 locuri
Atelier : Împletim coșuri de nuiele cu tanti Daniela Pasăre, maxim 25 locuri
Meniu:
Plăcintă cu urzici; plăcintă cu spanac; plăcintă cu ceapă; jumări pufoase; slănină; mușchi de porc afumat; legume de sezon; cârnăciori de casa; telemea; caș; urdă cu mărar; pâine cu untură.
Fel principal
Supă de cremă de legume; supă gustoasă de găină; gulaș din sură de stepă; tocană de ciuperci.
Desert
Lichiu de Cobor; prăjitură cu rabarbăr; gogoși pufoase cu dulceață de afine; prăjitură cu vișine.
Bauturi:
Sirop de soc; limonadă cu mentă; apă și cafea.
Contra cost: bere și vin la pahar.
Host
Ferma de Biodiversitate

Host
Fundatia Carpathia
FERMA DE BIODIVERSITATE COBOR
Sat Cobor, Comuna Ticușu Vechi, Județul Brașov – România
reservation@cobor-farm.ro+40 754 227 763
