Banat Brunch la Casa Ferch
(Deta, Romania)

Deta, Timiș

Ne întoarcem în Casa Ferch din Deta, unde preparatele de influență șvăbească pregătite de doamna Margit Renner se vor întrece cu gulașul fiert în cazan de domnul Roman Renner. Voi trebuie să decideți ce va fi mai bun!

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11:00.

Meniu și Program

11:00 – 13:00

Brunch cu produse locale la Casa Ferch, Deta

13:00 – 15:00

Vizită și tur ghidat în Deta

Muzeul de pompieri

Biserica romano-catolică


Aperitive:

-        Salată de vinete

-        Liptauer (pastă de brȃnză) blȃnd

-        Liptauer iute

-        Platou cu legume de sezon

-        Platou de mezeluri/cȃrnaţi de casă

-        Platou cu brȃnzeturi locale

-        Gem făcut în casă (cireşe, mure, coacăze)

-        Salată de Boeuf cu carne vită, legume si maioneză de casă

-        Pȃine de casă

Fel Principal:

-        Supă de vită cu tăiţei de casă

-        Gulaş in cazan din carne de vită

-        Friptură de porc cu găluşte şi varză murată

-        Sarmale din amestec carne porc şi vită

-        Ardei umpluţi din amestec carne porc şi vită


Desert:

-        Clătite cu brȃnză dulce şi gem (jeleu de coacăze)

-        Gugelhupf 

-        Plȃcintă cu mere

Băuturi: 

-        Apă din Ocna de Fier

-        Sirop din flori de soc

-        Sirop de coacăze

-        Sirop de mure (siropurile sunt toate produse Casa Ferch)

-        Cafea 


Producatori locali:

Miere de albine (Monika Ernst, Cenad)

Telemea de oaie (Opătiţa)

Produse Casa Ferch (gemuri/jeleuri de cirese, coacăaze si siropuri)

Produse lavandă (Bobda)

Lucru de mȃnă (Monika Lazea, Variaş)


Ateliere:

Parada broscuţelor

Atelier de pictură pentru copii

Muzică populară cȃntată de doi violonişti

  • Slow Food
  • Gust Local
  • din Hartibaciu

Food and Drinks

Bufet cu specialități locale și produse de sezon.


Chefs

Comunitatea locală

Chefs

Host

Comunitatea locală


Location

Deta, Romania

CASA FERCH, Strada Victoriei, Deta, România

Get directions